NĚCO O HUBNUTÍ

Written in

by

No jĂĄ vĂ­m, Ĺže tohle mĂĄ bĂ˝t linuxovĂ˝ blog, ale neodpustĂ­m si drobnou odbočku, ale nebojte se, tohle nebude reklama na úŞasnĂŠ pilulky (u kterĂŠ jsem se upřímě pobavil včera u teleshopingu: „… kdyby nĂĄĹĄ prostředek nefungoval, lidĂŠ by ho nekupovali!“). Jak jsem se tu uĹž 2 tĂ˝dny zpět zmĂ­nil, rozhodl jsem se, Ĺže mĂ˝ch 106 kg nenĂ­ Ăşplně ideĂĄlnĂ­ hmotnost a Ĺže začnu běhat alespoň třikrĂĄt tĂ˝dně tady po naĹĄem lese na sĂ­dliĹĄti.

Jenže jelikož jsem technicky založený a musím mít skoro všechno vědecky podložené a navíc už sem si chtěl asi rok koupit nové hodinky, tak logickým vyústěním bylo koupit si na to běhání speciální hodinky. Abych měl motivaci, tak totiž potřebuju vidět alespoň nějaké zlepšení, třeba v rychlejším proběhnutí nějaké trasy a tak podobně. Oni ty moje staré hodinky co jsem používal až do teď (pamatuji se, že jsem je dostal v osmé třídě na základce k vánocům) sice měly stopky, ale děsně rychle se nějak zaneslo to tlačítko pro jejich spouštění a navíc mi pravě před asi dvěma týdny došla baterka.

Nakonec mě kouzlil pulsmetr Opal 400. Za tu cenu má všechny funkce které potřebuji. Dnes už jsem byl poprvé běhat. Teď když mám to drahé vybavení tak doufám, že mě to donutí ho používat a jen tak toho nenechám.

Tags

Napsat komentář